Vi är med - ÄR DU MED?

För aktörer inom besöksnäringen

Syftet med projektet är att ha god kommunikation mellan samarbetspartner och flera aktörer. Målsättningen med projektet är att öka antalet besökande med övernattning med bla. längdskidåkning, cykel, vandring, kultur och evenemang som dragplåster. Bedömningen är att det finns en stor potential för detta genom den medvetenhet om träning och hälsa som alltmer genomsyrar vårt samhälle.

Destination Malung ska synliggöra det utbud av evenemang, kultur och fritidsaktiviteter som finns ända från södra till norra delen av Malung.

Destination Malung ska tillsammans med Malung Sälen turism göra den digitala plattformen mer synlig och aktuell.

Företagarna och Handlarna i Malung ser detta som en stor möjlighet att fortsätta utveckla bygden till att bli ledande inom längdskidåkningen,cykel och vandring i vårt distrikt.

Med Destination Malung som länk till god samverkan mellan föreningar, turistbolag och handlare skapar det även möjligheter att utveckla och förbättra arrangemang för att ytterligare stärka butiker och övernattningsmöjligheter i Malung.

Material och krav

Vill du synas på hemsidan?

Samla ihop material enligt ovan och skicka det till vår projektledare enligt nedan. Har du några frågor så är det bara att höra av sig!

Kontakta mig

Informationsmöte på kanelbullens dag, 4 oktober 2021

Välkomna på informationsmöte mellan kl. 17:00-20:00 vid Jannesgården, Malung. Ta en ”gofika” medans vi informerar och svarar på frågor gällande satsningen Destination Malung.